RO | EN
ACASA

ROCHII DE MIREASA
ROCHII DE COCKTAIL
Lumea Noastra
Contact
Programari
ROEN

Termeni si Conditii

 

BRIDAL STUDIO SRL

CALEA VICTORIEI 44-46
SECTOR 1
BUCURESTI, ROMANIA
COD POSTAL: 010082
CUI: 17645303
J40/9837/01.06.2005

CONTEXTUL COMPANIEI

 

Acest site este proprietatea S.C BRIDAL STUDIO S.R.L. Accesul și utilizarea acestui site, a informațiilor, serviciilor și produselor din acesta sunt reglementate de următorii termeni și condiții și de securitatea informațiilor.

Folosind Serviciile, sunteți de acord cu toți Termenii și condițiile, care la o anumita perioada poate fi actualiza.

Va rugam să verificați în mod regulat această pagină pentru a lua la cunoștință orice modificare pe care am făcut-o în sectiunea ''Termeni și Condiții''

Accesul la acest site Web este permis temporar și ne rezervăm dreptul de a retrage sau modifica Serviciile fără o notificare prealabilă. Nu vom fi responsabili dacă, din orice motiv, acest site web nu este disponibil în orice moment sau în orice perioadă. Exista posibiliatea de a se restricționa accesul la unele părți sau la tot acest site Web.

Toate rochiile si accesoriile prezentate pe acest site sunt reprezentative pentru Bridalstudio.ro.

Este posibil ca produsele afișate pe acest site sa nu fie disponibile în showroom-ul Bridal Studio, iar in acelas timp produsele aflate in magazin sa nu fie disponibile pe site.

Stilul si culorile produselor afișate pe site pot fi modificate fără nici o notificare.S-a facut tot posibilul ca produsele afisate pe site sa arate culoarea lor originala, insa pentru ca fiecare ecran poate avea setări diferite, este posibil să vedeți culori ușor diferite de original. Prin urmare, nu vă putem garanta că ceea ce vedeți pe ecran este culoarea exactă a produsului.

 

POLITICA PRETURILOR

 

Preturile sunt stabilite atunci când produsele sunt afișate pe site și includ TVA. Ele se pot modifica atunci când se aplică politica de reducere sau dacă cursul euro-ron se schimbă semnificativ. Toate prețurile sunt afisate in RON.

 

DREPTURI DE AUTOR

 

Proiectarea, textele, grafica, structura și toate informațiile de pe site-ul www.bridalstudio.ro sunt proprietatea exclusivă a S.C. Bridal Studio S.R.L. Orice utilizare a oricăror materiale și informații afișate pe acest site este interzisă și ilegală fără permisiunea scrisă a S.C. BRIDAL STUDIO S.R.L.

Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te